Er det ønskede produkt udsolgt? Pre-order funktionen virker desværre ikke i øjeblikket, men du kan bestille via email: help@nordbaek.com // Product pages are currently not available in English. Please contact us via email if you need assistance or want to pre-order a sold out item: help@nordbaek.com

Damekåber - størrelsesguide


 

Find din højde og din sædvanlige tøjstørrelse i dette skema og vælg din størrelse. 

Vær opmærksom på, at vi foreslår, at det er bedst at gå op én størrelse, hvis du gerne vil have mere fylde henover barmen og hofterne, samt hvis du gerne vil have mere længde i kåben. Længden på L og XL er den samme.

NORDBAEK kåben er længere end en normal badekåbe og har en rummelig pasform. 

 

KÅBER - DAMER & PIGER: 

Vær opmærksom på dette:

Gå ned i størrelse, hvis du godt kan lide, at din kåbe er lidt mere slim fit. Vær opmærksom på, at kåben også bliver ca. 4 cm kortere, hvis du går én størrelse ned. 

Gå op i størrelse, hvis du gerne vil have, at din kåbe skal have lidt mere rummelighed over barmen og hofterne, samt mere længde. 

 

 STØRRELSESGUIDE 

 

 

DAMER

PIGER 

 

Højde: 155-163 cm 

 

Højde: 163-172 cm

 

Højde: 173-180 cm 

 

Højde:  180-185 cm 

 

Højde: Over      185  cm 

Tøj str: 

34-36

M M L

Tøj str: 

38-40

M / L  L / XL 

Tøj str: 

40-42

M / L   L  L / XL  L  / XL 

Tøj str: 

42-44

L L L / XL  XL XL

Tøj str: 

44-

L / XL  XL  XL  XL XL

 

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på hello@nordbaek.com

 

De bedste badehilsener 

Ida & Barbara

 

 

FLEECE eller FROTTÉ:

 

Badekåber: Fleece eller frotté
Hos NORDBAEK elsker vi alle vores produkter, og – ligesom med børn – er det umuligt for os at vælge en favorit. Når dét er sagt, så er alle vores produkter lavet til forskellige formål, behov og præferencer med forskellige typer af kunder i tankerne. 
 
Og netop vores søde kunder, og især kommunikationen med jer, er vi særligt taknemmelige over, og vi modtager dagligt en masse gode spørgsmål fra jer vedrørende vores produkter - men der er især ét spørgsmål, der går igen; skal jeg vælge en frotté- eller fleece-morgenkåbe?
 
Om man foretrækker den ene type fremfor den anden, er en meget individuel sag. Derfor har vi besluttet os for at gøre det endnu lettere for dig at vælge lige præcis det NORDBAEK-produkt, der passer allerbedst til dig og din livsstil. Læs med herunder :)
Fleece fås i grå, navy og få tilbage i dusty aqua og dusty rose
Frotté fås i navy 
Fleece
 
Kort fortalt så er fleecebadekåben lavet til dig, der gerne vil holdes varm i længere tid, efter du har tørret din krop med et håndklæde – fleece absorberer nemlig ikke vand. Det betyder derfor også, at du med en fleecebadekåbe roligt kan tage termokanden under armen, for kåbens vindtætte skal, kombineret med det silkebløde fleecefor, vil holde dig varm i timevis og forlænge den friske følelse, du har i kroppen efter at have vinterbadet. 
 
Den største fordel ved fleece: Vores NORDBAEK fleecekåbe holder dig varm, selv længe efter du er kommet op af det kolde vand – bare husk også at medbringe et håndklæde :)
Frotté

Vores øko-tex frottébadekåbe fungerer fuldstændig som et blødt håndklæde, der svøber din krop og absorberer vandet fra din hud, så du selv på kolde og blæsende dage hurtigt bliver tør og varm igen. Det betyder, at frotté er det bedste valg for dig, hvis du godt kan lide at springe i vandet, hoppe direkte i badekåben og lade vanddråberne blive på din hud.   
 
Den største fordel ved frotté: Du behøver ikke at medbringe et håndklæde – vores bløde, vandabsorberende og vindtætte frottébadekåbe er alt, du har brug for til dit hurtige morgendyp.

Frotté bliver også kaldet håndklædestof i daglig tale. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dansk